Bank- og finanssektoren – Alm. Brand Finans


Kunden ønskede at udbygge og forstærke det eksisterende forhandlernetværk. Der blev lagt særlig vægt på et spændende og levende præmieunivers udover standard gavekort. Kunden ønskede en kort produktionstid og valgte derfor en standard løsning med få tilretninger og hele forløbet tog 4 uger hvoraf beslutningsprocessen var 2 uger.

Read More

Medicinalindustri – Novo Zyems


Fusce eget odio non metus laoreet sodales vel eu odio. Morbi porttitor elementum nisi, eget tincidunt odio. Phasellus maximus finibus nunc, quis convallis nibh ultricies feugiat.

Read More

Motivation – Dong Energy (Ørsted)


Denne multinationale energikoncern ønskede, at styrke deres medarbejderloyalitet. I samarbejde med personale- og marketingafdelingen udviklede vi en unik online løsning, hvor personaleforeningen kunne motivere og belønne netvæket, både løbende og ved særlige lejligheder. Senere fik vi også mulighed for at leverer årets julegaver til DONG ENERGY (ØRSTED), men det er en helt anden historie.

Read More

Serviceindustrien – ISS


Kunden ønskede et loyalitetssystem, som var let at håndtere og samtidig kunne anvendes til en global medarbejderprofil. I samarbejde med direktionen udviklede vi et loyalitetskoncept i form af gavekort, som kunne indløses online til valgfri gaver samt virksomhedens egen logo-marchandise. På opfordring præsenterede vi også en global løsning, som gjorde det muligt at centralisere indkøbet,

Read More

Kundeloyalitet, ejendomsmægler og developer


Kunden ønskede at opnå højere kundetilfredshed igennem et digital systemt, som kunne give valgfrihed mellem gavekort og udvalgte produkter. Løsningen skulle afspejlede kundens høje ambitionsniveau overfor deres forretningsforbindelser og kunder. Internt blev medarbejderne belønnet med gaver via vores IT-løsning. Kunden fik specialdesignet gavekort, som kunne indløses via en hard-copy og online-løsning.

Read More

Sikringsbranchen – G4S


Proin eu magna eu nisl pretium maximus. Sed quis dolor ac nibh vestibulum rhoncus. Aliquam et ornare turpis, eu laoreet justo. Praesent et varius leo, id accumsan felis. Donec sit amet hendrerit augue.

Read More

Medarbejderloyalitet – Sauer Danfoss


Da vi første gang mødte kunden i 2003, var det klart at økonomi og kvalitet skulle gå hånd-i-hånd, vi var med andre ord i selskab med dygtige køb-mænd og kvinder på Als. Innovation, tradition, medarbejderpleje og langsigtede samarbejder er i højsædet her. Kundens krav var unikt design og brugerfunktioner i forbindelse med taksigelser til medarbejdere,

Read More