Nyhedsbrevstjenester

Nyhedsbreve

Salgsklub tilbyder dig forskellige former for nyhedsbrevstjenester, som omfatter

  • Indhold til inspiration såsom opdateringer om brands, tendenser, tilbud, salg, kategorier blandt andet fra vores pointshops.
  • Påmindelser, når eksempelvis prisen på en vare på din ønskeliste falder, hvis du har glemt varer i din indkøbskurv.
  • Spørgeundersøgelser, der eksempelvis undersøger, din tilfredshed med de varer, du har bestilt i vores pointshop.
  • Individualiserede anbefalinger af varer, salgsklub mener vil falde i din smag baseret på dine tidligere bestillinger.

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbreve, modtager du nogle af de nyhedsbrevstjenester, som er beskrevet ovenfor (afhængigt af omfanget af din tilmelding). Der er også servicespecifikke nyhedsbreve, som er en integreret del af en bestemt type tjeneste som salgsklub tilbyder

6.1 Hvordan tilmeldes jeg?

Når vi udsender vores nyhedsbreve, hvor tilmelding kræves (såsom salgsklub shop-nyhedsbrevet), anvender salgsklub den såkaldte dobbelte tilmeldingsprocedure eller den enkelte tilmeldingsprocedure (afhængigt af land), hvilket vil sige, at salgsklub kun tilsender nyhedsbrevet, hvis du har givet os dit forudgående eksplicitte samtykke til at aktivere nyhedsbrevet.

Hvis en dobbelt tilmeldingsprocedure er påkrævet i din land, skal du også bekræfte, at den e-mailadresse, du har delt med os, rent faktisk er din.

Med henblik herpå sender vi dig en e-mailnotifikation, hvor vi beder dig om at bekræfte, at du er indehaver af den e-mailadresse, du har delt med os, ved at klikke på ét af linkene i den pågældende e-mail. Vi ser eventuelt bort fra denne foranstaltning, hvis du allerede har bekræftet over for os, at du er indehaver af denne e-mailadresse i tilknytning til et andet formål eller er logget ind på en platform hvor vi reklamerer og derfor allerede har fået bekræftet din identitet.

Du kan altid selv ændre indstillingerne for nyhedsbrevstjenesterne på et hvilket som helst tidspunkt.

Du modtager eventuelt også forretningsmæssige meddelelser fra Salgsklub (underlagt konkurrencelovgivningen); eksempelvis individuelle anbefalinger efter dit seneste køb uden at du har tilmeldt dig til et nyhedsbrev.

For at kunne tilbyde dig mere individualiseret indhold indsamler Salgsklub også data baseret på din tilknytning til Salgsklub og virksomhedens tjenester. Eksempelvis ved vi, at du er interesseret i vores nyhedsbreve, hvis du ofte åbner dem, og Salgsklub er følgelig i stand til at imødegå dine behov både hvad angår hyppigheden og indholdet af vores e-mails.

6.2 Framelding af e-mails

Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra Salgsklub, kan du altid framelde dig ved at bruge frameldingslinket, som du finder i alle nyhedsbreve samt alle forretningsmæssige meddelelser, du modtager fra os.

Du kan også sende en meddelelse i tekstform (fx e-mail, fax, brev) til den Salgsklub virksomhed, som er ansvarlig for det pågældende nyhedsbrev.

Du er velkommen til at kontakte salgsklub for at framelde eller hvis du oplever evt. vanskeligheder.

Framelding af nyhedsbreveHvis du ønsker at framelde dig nyhedsbrevet fra Salgsklub Shop, kan du bruge det link, du finder i alle e-mails med nyhedsbreve. Hvis du også er tilmeldt nyhedsbreve, som sendes af en anden Salgsklub såsom Salgsklub App  eller Salgsklub Shops, bedes du benytte frameldingslinket i disse nyhedsbreve eller kontakte databeskyttelse@salgsklub.dk for at framelde dig alle nyhedsbreve. Vær opmærksom på, at framelding af nyhedsbrev fra én Salgsklub ikke automatisk omfatter framelding af alle klubben og tjenester.

6.3 Hvilke data registreres?

Hvis du tilmelder dig et af salgsklubs nyhedsbrev, lagrer vi din IP-adresse midlertidigt, ligesom vi lagrer tidspunktet for din tilmelding og bekræftelse. På denne måde kan Salgsklub dokumentere, at du rent faktisk har tilmeldt dig, ligesom vi kan identificere enhver form for uautoriseret brug af din e-mailadresse.

Vi indsamler enheds- og adgangsdata, når du interagerer med nyhedsbreve, e-mails om transaktioner såvel som push-notifikationer. Med henblik på evaluering heraf indeholder nyhedsbrevene links til billedfiler, der er lagret på vores webservere. Når du åbner et nyhedsbrev, indlæser dit e-mailprogram disse billedfiler fra vores webserver. Salgsklub indsamler enheds- og adgangsdata under et tilfældigt genereret ID-nummer (nyhedsbrevs-ID), som vi ikke anvender til identifikation af dig uden dit samtykke. På denne måde kan Salgsklub finde ud af, om og hvornår et nyhedsbrev blev åbnet. De link, der er indeholdt i nyhedsbrevene, indeholder ligeledes deres eget nyhedsbrevs-ID, så Salgsklub kan fastslå, hvilket indhold, der er læst. For at kunne individualisere kommunikationen indsamlet vi åbne- og klik-data for at kunne give dig relevant kommunikation. Salgsklub indsamler dataene for nyhedsbrevs-ID og knytter din tilmelding til nyhedsbreve sammen med din kundekonto for at kunne individualisere indholdet i nyhedsbreve i overensstemmelse med dine interesser og brugsvaner og for statistisk at kunne analysere, hvordan Salgsklub brugere anvender nyhedsbrevs-tjenesten.

Denne shopping-individualisering er en integreret del af nyhedsbrevet fra Salgsklub Shop. Du kan altid gøre indsigelse mod individualiseringen ved at ændre dine indstillinger under afsnittet ”Datapræferencer” på Salgsklubs website.

Salgsklub indsamler disse data sammen med andre data, som vi indsamler inden for rammerne af brugeranalyser, så længe du tilmelder dig analysesporing under afsnittet ”Datapræferencer” på vores website.

Alternativt kan du deaktivere visningen af billeder i dit e-mailprogram. I så fald vil du dog ikke kunne se hele nyhedsbrevet.