Kompetencer

PARTNERKANALER

Uanset om du ser muligheder eller problemer, kan vi hjælpe dig med din partnerkanal.

Udover at være specialiseret i partnerkanaler, løser vi også nærtbeslægtede opgaver indenfor digital markedsføring

PARTNERKANAL MANAGEMENT

Som din sparringspartner står vi for udvikling, drift og vækst af dine kommercielle partnerskaber.

Engagement

Vi skaber engagement i hele din partnerkanal med kommunikation, performance, gamification og uddannelse. Så dit produkt står skarpt, selvom I er et tillæg til kerneproduktet.
Kontakt

PERFORMANCE MARKETING

Kunderne indsamler information som aldrig før og det sker digitalt. Få indsigt i succesfulde budskaber og bliv helt skarp på hvad det er din målgruppe søger efter før de henvender sig til leverandøren.

Inbound marketing

Din virksomhed kan tiltrække målgrupper gennem brug af målrettet indhold, automatisering af processer og systematisk digital distribution samt sporingsteknologier.
Kontakt

LEADGENERERING

Generering af kundeemner til din salgsorganisation. Vi hjælper dig igang med de lavthængende frugter og sikre at du kontinuerligt bliver set og hørt på dine kunders digitale købsrejse.

Data

Start med jeres egen data, (hvis I har) og byg på, så kan I med tiden optimere på forskellige kanaler og kreativer, når I driver lead nurturing og lead management.
Kontakt

DIGITAL STRATEGI & RÅD

Start jeres rejse fra status til vision. Vi har erfaring med det digitale perspektiv, i forhold til din forretning og dine målgrupper.

På mission

På missionen tilfører vi ny viden, ser faldgruber og eksekverer. Vi oplever at de som udformer strategien også er dem som eksekvere med bedst resultat.
Kontakt

MARKETING AUTOMATION

Udnyt vores erfaring og undgå fejl, når du opsætter dit flow. Det er ikke raketvidenskab, men det er teknik og skal tilpasses til jer og jeres målgruppe.

Implementering

Spørg os om valg af digitale værktøjer, opsætning, skabeloner og best practice. Kom i gang med et simpelt setup og forfin derefter.
Kontakt

Muligheder

Om du har erfaring med partnerkanaler eller ej, så drømmer du om mulighederne, for dem er der mange af, hvis du undgår faldgruberne.

Problemer

Måske har du erfaring eller kan se at partnerskaber kan være problemfyldte, men de kan også være berigende. Vi tager problemerne under behandling

DIGITAL STRATEGI OG RÅDGIVNING

Vi udarbejder digitale strategier på basis af interne data, analyser og markedsdata. Målet er at øge synligheden i markedet og genererer salg.

Datadrevet rådgivning

Vi kortlægger digitale strategier for B2B virksomheder og hjælper dem med at få styr på de digitale processer.

Hos os får du en samlet pakke. Det vil sige, at vi både hjælper med at udvikle og eksekvere din digitale strategi, og vi sidder altid klar med sparring og rådgivning til din online markedsføring.

Hver kanal eller disciplin har sine styrker og svagheder, og vi ved, hvordan de spiller optimalt sammen – og vi laver og eksekverer din digitale strategi på baggrund af din forretning, så du får flere salgsklare B2B leads, flere salgsmøder og højere konvertering på din pipeline.

Data frem for drømme

Performance marketing er learning-by-doing og jo mere du lærer jo mere værdifuldt bliver dit næste tiltag.

Alt for meget markedsføring bliver til uden en resultatorienteret tilgang. Det betyder tabte muligheder og tabte ressourcer.

Vi rådgiver og udvikler digitale strategier på baggrund af data.

I takt med at digitale markedsføringsmuligheder øges, stiger risikoen for at ramme forkert og bruge pengene de forkerte steder også. Vi er erfarne i digitale strategier, og vi ved, hvilken retning du skal gå med din forretning.

Med udgangspunkt i jeres situation, bruger vi vores indsigt til at udvikle den optimale digitale strategi, så målrettede og datadrevne marketingkampagner kan øge jeres viden og jeres resultater.

Strategien er samtidig et værktøj, som I selv kan bruge til at optimere jeres kommunikation, forretningsstrategi og salgsstrategi.

woman, walking, desert

Mål, KPI’er og rapporter

Måling, KPI’er, tracking og rapportering er en del af vores DNA. Det er både sådan, vi dokumenterer vores resultater, og sådan vi forbedrer os.

Virksomheder har behov for mål og KPI’er, hvis både den digitale strategi og eksekveringen skal gå op i en højere enhed.

Sammen med dig definerer vi altid, hvad der giver mening at måle, så vi understøtter din forretning bedst muligt.

 

Med vores partnerkanals løsning har vi en gennemtestet proces for mål, KPI’er og rapportering, som tilpasses den enkelte kunde, så det afspejler behovene fra de forskellige afdelinger og ledelseslag i virksomheden.

Tæt samarbejde

Verden bliver mere og mere digital, og behovet er stigende for at at virksomheder digitaliserer deres forretningsmodeller.

De virksomheder som forstår at udnytte de digitale muligheder står også med de bedste resultater i markedet.

Men strategiudvikling kræver at I involveres i processen fra starten. Det er jer, som har det vigtige indblik i vision, mission, værdier, målgrupper og alt det andet, udover jeres data, som vi  tager udgangspunkt i når beslutninger skal træffes.

Strategi kan og skal løbende udsættes for revidering. Markedet er i konstant udvikling, og der opstår hele tiden nye muligheder, som I skal forholde jer til, så I bliver kundernes favorit.

cycling, leisure, recovery

Når du driver en partnerkanal, vil du ofte blive udfordret på interne ressourcer, fordi der er mange individer om at sælge dit produkt i kanalen.

Derfor har du brug for et digitalt lag i din partnerkanal, til at hjælpe dig.