Digital salgskanal i din partnerkanal

+ 0
mia. på én account*
< 5
brugerservice* (4,5/5,0)
0
kundetilfredshed*
+ 0
tusinde salgsaftaler*

En digital salgskanal får det bedste ud af din partnerkanal.

Du får transparent forhandlerdata på sælgerniveau. Kommunikationskanal direkte til alle i kanalen. Salgskonkurrencer og KPI´er.

Alt i din egen digitale salgskanal vi kalder det Salgsklub.

Vores vision er at sælgerne i partnerkanalen kultiveres til en intens og engageret vækstrejse.

Vi ser at alliancer/partnerskaber, kompetencer og ambitioner er afgørende for hvem som vinder mest på partnerstrategien.

I vores forretningsverden er data, likviditet og jura kommercielle fix-punkter, men det skal også være sjovt at arbejde, både på den korte og den lange bane.. Derfor har vi salgsklub til at få partnerskabsprodukterne til også at være sjove at sælge når hovedproduktet er gået forud.

Når det er sagt, så forholder vi os  også til realiteterne, KPI´er og arbejdet med at drive vækst ud af vores kunders partnerkanaler, for det er trods alt partnerskaber som er vores passion.

4 marketingdicipliner vi kan hjælpe dig med

Vi sørger for at kvaliteten af dine leads bliver bedre ved at optimere på teknologi, målgrupper, annoncer og indhold mv.

Opsætning og optimering af dine e-mail flows. Automatiseret dialog i forhold til hvor varme dine leads er og hvor de befinder sig i købsrejsen.

Via leadscoring følger dine leads på dit site og kan derved tale til dem i forhold til deres handlinger. Dine budskaber bliver relevante og får dem bearbejdet videre i købsrejsen. Kvalificering og prioritering af leads er til stor hjælp i det efterfølgende personlige salg.

Data om besøgendes  færden, opsamles og registeres automatisk i CRM systemet, så sælgerne kan følge med i den seneste udvikling og evt. skride til handling.