passion & filosofi

+ 0
i C50 kunder
< 0
netpromoter score​
+ 0
års B2B erfaring
+ 0
mio. på een account​

En passion for vækst og partnerskaber

Vores vision er at sælgerne i partnerkanalen kultiveres til en blomstrende, intens og engageret vækstrejse, ligesom kirsebærblomsternes hurtige og rige blomstring.

Vi ser at alliancer/partnerskaber, kompetencer og ambitioner er afgørende for hvem som vinder.

I vores forretningsverden er data, likviditet og jura kommercielle fix-punkter, som godt kan overskygge det smukke i livet, naturen, stemningen og samværet.

Vi vil godt finde ind til vores passion og blive bedre til de smukke ting og har derfor hyldet livet i vores grafiske udtryk her på vores website. Vi er desværre ikke så heldig at vi har en filosof fastansat, men så har vi gudskelov Morten, som er vores eksterne mentor og katalysator, når det kommer til etik, værdier og åndelighed.

Morten har lært os at der også er en mening i naturen, som både er smuk og brutal. I salgsklub dyrker vi Sakura´ens smukke ydre og især symbolikken. Kirsebærblomsternes levetid er kort og intens. Fokus på kort levetid gør også at noget udelades og andet fremelskes, da der kun er tid til essens, hvis livet skal leves klogt og godt.

Vi syntes det minder meget om den hastighed hvor med vores digitalebranche udvikler sig i øjeblikket. Vores mission er at sælgerne i partnerkanalen inspireres til en blomstrende, intens og engageret vækstrejse,  ligesom kirsebærblomsternes korte, men rige blomstring.

Når det er sagt, så må vi også forholde os til realiteterne, KPI´er og arbejdet med at drive vækst ud af vores kunders partnerkanaler, for det er trods alt partnerskaber som er vores passion.

4 ting vi kan hjælpe dig med

Vi sørger for at kvaliteten af dine leads bliver bedre ved at optimere på teknologi, målgrupper, annoncer og indhold mv.

Opsætning og optimering af dine e-mail flows. Automatiseret dialog i forhold til hvor varme dine leads er og hvor de befinder sig i købsrejsen.

Via leadscoring følger dine leads på dit site og kan derved tale til dem i forhold til deres handlinger. Dine budskaber bliver relevante og får dem bearbejdet videre i købsrejsen. Kvalificering og prioritering af leads er til stor hjælp i det efterfølgende personlige salg.

Data om besøgendes  færden, opsamles og registeres automatisk i CRM systemet, så sælgerne kan følge med i den seneste udvikling og evt. skride til handling.

Vores team

Andreas

Mit domaine er kundeorineteret web- og forretningsudvikling.

Tina

Margit og jeg tager os af kundehenvendelser på telefon og chat.

Steffen

Sammen med Lennert har jeg ansvaret for salg, udvikling og nøglekunder.

Chil

Vores IT-platform er udviklet af David, Lennert og mig.

Margit

Mit domaine er kundeorineteret web- og forretningsudvikling.

Lennert

Jeg står for at holde back-end up-to-date og hjælper med salg